Zoe Saldana yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivisen Avatar-elokuvan naispääosassa nähtävä näyttelijäkaunotar Zoe Saldana on noussut elokuvan menestyksen myötä Hollywoodin seuratuimpien naistähtien joukkoon ja viihdelehtien otsikoihin. Samalla hän on poseerannut jo useissa näyttävissä kuvaussessioissa vähissä vaatteissa.

Nyt sessiot ovat saaneet jatkoa. Hollywoodin kuumimpiin tähtiin nykyisin lukeutuva tumma kaunotar nähdään poseeraamassa yläosattomissa Avatar-elokuvan miestähden Sam Worthingtonin kanssa. Saldanan iholle on kuitenkin piirrelty jälkikäteen kaikissa sateenkaaren väreissä loistavia tribaalimaisia kuvia, jotka vievät kuvalta parhaan tehon. Katso kuva tästä.

31-vuotias amerikkalaissyntyinen Zoe Saldana on näyttelijäurallaan tähdittänyt muiden muassa elokuvia Terminaali, Pirates Of The Caribbean ja Star Trek. Hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli 90-luvun lopussa Kova laki -televisiosarjassa. Neitokaisen vähemmän mairitteleviin projekteihin lukeutuu esimerkiksi Britney Spearsin kanssa tehty Crossroads. Zoe Saldana on ollut rooleistaan jo lukuisia kertoja ehdolla useissa palkintogaaloissa.