Maailman seksikkäin pettäjämiehelleen: Muuta heti pois kotoamme!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten viime vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestämä poptähti-televisiojulkkis Cheryl Cole lensi muutama päivä sitten Yhdysvaltoihin, kun hänen aviomiehensä Ashley Cole oli jäänyt kiinni pettämisestä. Sittemmin tapaus on laajentunut merkittävästi, ja nyt avioliiton kerrotaan olevan ohi.

Brittiläisen The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Cheryl Cole olisi ilmoittanut jalkapallotähti-miehelleen, että tämän tulee kerätä omaisuutensa pois pariskunnan kodista ja muuttaa pois ennen kuin Cheryl palaa takaisin Britaniaan. Cheryl ei tosin ole asunut pariskunnan kotona enää pariin viikkoon, sillä hän muutti hotelliin heti ensimmäisen uskottomuustapauksen tultua julki. Nyt tapauksia on jo neljä.

Seuratun julkkispariskunnan avioliiton kerrotaan siis olevan ohi. Aiemmin Cherylin entiset Girls Aloud -bänditoverit vaativat häntä julkisesti jättämään miehensä. Sittemmin jopa Ashleyn isä on antanut lehdistölle lausunnon, jossa hän toteaa poikansa ansainneen avioeron uskottomuutensa takia.