James Bond -tähti Daniel Craig onkin jo naimisissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyään James Bond -elokuvien päätähtenä parhaiten tunnettu brittinäyttelijä Daniel Craig on seurustellut tyttöystävänsä Satsuki Mitchellin kanssa jo vuosien ajan, ja nyt heidän epäillään ottaneen kaikessa hiljaisuudessa suuren askeleen.

Brittilehti Daily Mail nimittäin epäilee, että Craig ja Mitchellin olisivat marssineet salaa alttarille ja menneet naimisiin. Spekulaatiot saivat alkunsa, kun pariskunta ikuistettiin aiemmin tällä viikolla kultaiset sormukset vasemmissa nimettömissään. Los Angelesin Brentwoodissa hyväntekeväisyyskonsertissa bongattu julkkispari näytti muutenkin varsin onnelliselta yhdessä.

Daniel Craig on seurustellut japanilais-amerikkalaisen elokuvatuottaja Satsuki Mitchellin kanssa jo kuuden vuoden ajan. 30-vuotias Mitchell ja 41-vuotias Craig eivät ole vahvistaneet avioitumistaan, ja heidän tiedottajansakin tyytyi vain kieltäytymään kommentoimasta. Hän kuitenkin ilmoitti, että moinen seikka on joka tapauksessa parin yksityisasia. Tiedottaja ei siis kiistänytkään väitteitä.