Bai Ling vilautti rintaansa Haitin hyväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalaissyntyinen näyttelijä Bai Ling on nähty usein paljastelemassa intiimejä ruumiinosiaan julkisilla paikoilla. Vartalonsa paljasteluun tottunut tähti vilautteli taannoin aivan väärässä paikassa, kun hän paljasti rintansa lastensairaalan hyväntekeväisyystapahtumassa.

Tällä kertaa Ling on kuitenkin vilauttanut rintavarustustaan saapuessaan yhteen lukuisista Hollywood-tähtien viimeaikaisista hyväntekeväisyystilaisuuksista. La Vida -ravintolan avajaisten yhteydessä Bai Ling ikuistettiin nousemassa autostaan siniseen iltapukuun sonnustautuneena. Puku kuitenkin paljasti vahingossa tähden rintavarustuksen. Katson kuvat tästä.

43-vuotias amerikkalaistunut tähti on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi The Crow, Storm Watch, Lords Of Dogtown, The Hustle ja Razor. Varsinainen läpimurto ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut. Bai Ling näytteli myös Star Wars: Episode III -elokuvassa, mutta hänen kohtauksensa leikattiin pois lopullisesta valkokangasversiosta. Viime aikoina Bai Ling on nähty muiden muassa yläosattomissa rannalla ja toissa vuonna lisäksi eroottissävytteisissä kuvissa myös lehtien palstoilla.