Olympialaisten taitoluistelun hauskimmat ilmeet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Vancouverissa kisattavissa talviolympialaisissa on nähty tähän mennessä runsaasti näyttäviä taitoluisteluesityksiä, ja jo aiemmin näiden esitysten kaunottaria ja komistuksia on rankattu järjestykseen ympäri verkkomaailmaa. Nyt on kuitenkin luvasa hieman muuta.

Amerikkalainen viihdesivusto BuzzFeed on nimittäin käynyt läpi Vancouverin kisoissa tähän saakka nähtyjen taitoluisteluesitysten kuvamateriaalia ja koonnut kuvagalleriaan kilpailijoiden hauskimpia ilmeitä. Joukossa on tosin pelkkien ilmeiden lisäksi myös asentoja, jotka näyttävät pysäytettyinä varsin hurjilta. Katso kuvat tästä.

Suomen Kiira Korpi ja Laura Lepistö ovat olleet Vancouverissa lehdistön edessä jo pariinkin otteeseen, mutta heidän kilpailusuorituksiaan odotetaan edelleen. Tähän mennessä molemmat on noteerattu lukuisilla kansainvälisillä verkkosivustoilla ja rankattu kisojen kauneimpien naisten joukkoon.