Tyttöbändin kaunottaret viettävät kuumat yönsä samassa sängyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiyhtye Sugababes tunnetaan lukuisten hittiensä lisäksi myös varsin näyttävistä jäsenistään. Nyt yhtyeen kaunottaret ovat tehneet paljastuksen, joka saa varmasti ainakin yhtyeen miesfanien sukat pyörimään.

Seksikkään kolmikon jäsen Heidi nimittäin kertoi lehtihaastattelussa, että trio viettää kiertueellaan usein yönsä samassa sängyssä. Neitokaiset kertoivat, että heidän poikaystävillään ei ole mitään sitä vastaan. Joskus yhden pitää kuitenkin siirtyä pois yhteissängystä, jos peiton alla tule liian kuuma.

– Pelkäämme usein hotelleissa ja silloin nukumme samassa sängyssä.  Viime kerralla Amelle ahtautui nukkumaan keskelle ja meille tuli liian kuuma, joten hän joutui vaihtamaan nukkumapaikkaa keskellä yötä, Heidi paljasti OK!-lehdelle.

Brit Awards -gaalassa äskettäin railakkaasti juhlinut kolmikko oli seuraavana päivänä tehdyssä haastattelussa massiivisessa krapulassa, mikä on toki voinut vaikuttaa annettuihin lausuntoihin.