Brooklyn Decker loistaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä lehti, Sports Illustrated -julkaisun maineikas uimapukunumero, esitteli tämän vuoden numeron kannessaan uuden huippumallin, jonka poseeraaminen lehden kannessa nosti suoraan huippumallisarjaan.

Kannessa sai kunnian poseerata Brooklyn Decker, jonka samaisen lehden poseeraukset on sittemmin julkaistu luonnollisesti myös verkossa. Massiivisessa kuvagalleriassa kyseinen kaunotar nähdään poseeraamassa kirkkaankeltaisiin bikineihin sonnustautuneena niin vedessä kuin rantahiekallakin. Katso kuvat tästä.

22-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvaansa nähty myös muutamissa televisiosarjoissa. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.