Cheryl Cole jätti aviomiehensä tekstiviestillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi viime vuonna äänestetty poptähti-televisiojulkkis Cheryl Cole on ollut tukalassa tilanteessa parin viime viikon ajan, kun hänen aviomiehensä Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta useiden naisten kanssa.

Alusta saakka on ollut selvää, että avioliiton jatkuminen on kovilla. Nyt liitto on kuitenkin viimein karilla, sillä Cherylin kerrotaan jättäneen aviomiehensä. The Sun -brittilehden mukaan hän teki sen vieläpä puhelun sijaan tekstiviestillä.

– Muuta pois. Se on loppu, Cherylin kerrotaan kirjoittaneen miehelleen.

Lehden mukaan Cheryl Cole on pian julkaisemassa virallisen lehdistötiedotteen avioerostaan. Virallisia eropapereita ei ole kuitenkaan vielä tuomioistuimelle luonnollisestikaan ehditty jättää. Pariskunnan omaisuudeksi lasketaan tällä hetkellä 27 miljoonaa puntaa, eli yli 30 miljoonaa euroa. Tulossa voi siis olla riitaisa ero-oikeudenkäynti.