Vaatteet lähtivät Dita von Teesen burleski-showssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Dita von Teese nousi kolmisen viikkoa sitten otsikoihin esiinnyttyään Pariisissa rohkeassa burleskiesityksessä, jossa hän riisui itsensä alastomaksi ja suihkutteli näyttämöllä yleisön edessä.

Kyseessä oli Le Bain Noir -niminen esitys, joka ikuistettiin The Crazy Horse -showravintolassa. Nyt Dita on ikuistettu samoissa puuhissa vuorostaan San Remossa, Italiassa, sijaitsevassa Ariston-teatterissa. Hän sai kunnian olla kaksi kuukautta kestävän Italian Music Festivalin aloitusillan esiintyjä. Tuttuun tapaan Dita nähtiin lavalla lähes nakuna. Katso kuvat tästä.

37-vuotias Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.