Heidi Montag esitteli uudet rintansa paparazzeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on ollut viime aikoina otsikoissa ainoastaan kauneusleikkaustensa merkeissä. Taannoin hän paljasti olleensa lähellä kuolemaa käydessään läpi peräti kymmenen kauneusleikkausta päivässä.

Tuolloin häntä ”korjattiin” siinä määrin, että neitokaisen ulkomuoto muuttui huomattavasti ja samalla hänen rinnoistaan tehtiin DDD-kokoiset. Se ei kuitenkaan vielä riitä, vaan Heidi haluaa merkittävästi suuremmat H-koon rinnat. Nyt hän on kuitenkin ulkoiluttanut nykyistä varustustaan Beverly Hillsissä. Katso kuvat tästä.

Aikoinaan televisiotähtenä tunnetuksi tullut Heidi Montag, nykyisin virallisesti Heidi Pratt, haikailee uusien muotojensa myötä pääsystä Playboy-lehteen. Viimeisimpien leikkausten jälkeen viihdelehdissä on kuitenkin avoimesti kritisoitu leikkauksen tuloksia ja sitä kuinka muovisen näköinen Heidistä on niiden myötä tullut.