Televisiokaunotar Kaley Cuoco upeana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman merkittävin palkintojenjako Grammy-gaala järjestettiin taannoin Los Angelesissa. Tapahtumassa poseerannut televisiokaunotar Kaley Cuoco on ollut sen jälkeen varsin tiiviisti otsikoissa.

Nyt Cuoco poseeraa Maxim-lehden maaliskuun numeron sivuilla kuvissa, joissa ei kovin paljon paljasta pintaa näytetä. Kaunotar on kuvissa kuitenkin riisuvinaan esimerkiksi farkkushortsejaan ja keikistelee alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Kaley Cuoco tunnetaan Suomessakin suositun Teinitytön kasvatusopas -televisiosarjan tähtenä. Hän on lisäksi tehnyt uraa muiden muassa Rillit huurussa, Siskoni on noita ja Pako. Hänen uransa näyttelijänä sai alkunsa vuonna 1992 ensi-iltansa saaneesta Quicksand-televisioelokuvasta.