Kumpi on seksikkäämpi – Tiger Woodsin vaimo vai rakastajatar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai perjantaina eräänlaisen päätöksensä, kun mediaa onnistuneesti marraskuusta saakka pakoillut Tiger Woods palasi julkisuuteen ja pyysi tapahtunutta julkisesti anteeksi järjestämässään lehdistötilaisuudessa. Kohu kuitenkin jatkuu varmasti edelleen.

Yksi eniten otsikoissa olleista Tigerin rakastajattarista on 34-vuotias yökerhon tarjoilija Rachel Uchitel. Tigerin vaimo on puolestaan ruotsalaissyntyinen entinen mallikaunotar Elin Nordegren. Nyt näitä kahta kaunotarta voidaan vertailla vierekkäin ja päätellä oliko ruoho vihreämpää Woodsin aidan takana. Katso kuvat tästä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että taannoin jo täysin varmana pidettyä avioeroa ei julkkisparin välillä tulekaan. Tiger ja Elin nähtiin perjantaisen tiedotustilaisuuden jälkeen myös yhdessä. Jo aiemmin uutisoitiin, että Nordegren olisi valmis antamaan miehelleen uuden mahdollisuuden mikäli hän parantuu seksiriippuvuudestaan.