Aalto oli viedä Myleene Klassin bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta Hear’Say -yhtyeestä. Sittemmin jo hajonneen bändin laulajatähti on tehnyt myös menestyksekästä uraa muiden muassa näyttelijänä, pianistina ja mallina.

Nyt Myleene Klass on ikuistettu viettämässä hyvin ansaittua lomaansa Barbadoksella. Meren aalloissa hyvin viihtynyt kaunotar sai kokea myös merenkäynnin vaarat, kun suuri aalto oli viedä häneltä bikinit yltä. Poppari sai kuitenkin juuri ja juuri pidettyä bikinien yläosan yllään. Myleenen aurinkolasit aalto onnistui viemään kuitenkin mukanaan. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.