Näyttelijä katosi mystisesti Vancouverissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosarjoista tuttu näyttelijä Andrew Koenig on kadonnut. 42-vuotias miestähti ilmoitettiin viikonloppuna kadonneeksi olympiakaupunki Vancouverissa. Hänet on nähty viimeksi 14. helmikuuta.

Growing Pains -televisiosarjan Boner-hahmon roolissa 1980-luvulla näytellyt Andrew Koenig jäi yllättäen pois Vancouverista lähteneeltä lennoltaan 16. helmikuuta. Hän asui Vancouverissa ollessaan burleski-tähti Jenny Magentan luona. Magenta pyysi Facebook-profiilissaan 19. helmikuuta apua Koenigin löytämiseksi, Popeater-julkaisu uutisoi.

Nyt paikallinen poliisi etsii miestä. Näyttelijän vanhempien mukaan mies saattaa olla syvästi masentunut. Perhe ja viranomaiset ovat pyytäneet etsintöjen avuksi havaintoja myös mahdollisilta silminnäkijöiltä.