”Poikani on ansainnut avioeron”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiger Woodsin seksiskandaali alkaa jo hiljalleen vaipua unholaan, mutta tilalle on saatu Britanniasta tuoreempi skandaali, jossa on yllättävän paljon samanlaisia elementtejä kuin Tigerin tapauksessa. Nyt tapaus paisuu edelleen.

Poptähti Cheryl Colen aviomies, Chelsea-joukkueen jalkapallotähti Ashley Cole, jäi kiinni seksin harrastamisesta neljän naisen kanssa avioliittonsa aikana. Naisten kännyköistä on löytynyt hänen lähettämiään lemmenviestejä ja alastonkuvia. Cheryl on parhaillaan Yhdysvalloissa ja vaatii miestään muuttamaan pariskunnan kotoa välittömästi. Murtunut julkkisvaimo totesi viikonloppuna ettei voi antaa miehelleen anteeksi uskottomuutta.

– Hänen silmissään ei näy elämää. Olemme hänestä hyvin huolissamme. Tämä on iskenyt häneen paljon kovemmin kuin edellinen kerta kun Ashley jäi kiinni. Silloinkin hän raivostui, mutta hän luuli heidän voivan selviytyä tilanteesta. Pitää muistaa, että hän on aina kaavaillut Ashleystä lastensa isää, ystäväpiiri kertoi The Sun -lehdelle.

Nyt myös Ashleyn isä Ron Callender on ottanut kantaa poikansa tekemisiin varsin kärjekkäästi. Hänen mukaansa poika on häpäissyt vaimonsa ja ansaitsee avioeron.

– Tämä on kuin Ashley pyytäisi Cheryliä eroamaan hänestä. En voisi syyttää Cheryliä mikäli hän haluaisi erota. Ashleyn on häpäissyt hänet teoillaan. Hän ansaitsee avieron. En halua vähätellä poikaani, mutta minulle hän on nyt samanlainen kuin Tiger Woods ja Shane Warne, australiassa asuva Ron Callender kertoi News of the World -lehdelle.