Supertähdet netissä: Oletko nähnyt tätä miestä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka televisiosarjoista tuttu näyttelijä Andrew Koenig on kadonnut. Growing Pains -televisiosarjan Boner-hahmon roolissa 1980-luvulla näytellyt 42-vuotias miestähti on nähty viimeksi 14. helmikuuta Vancouverissa.

Koenig asui burleski-tähti Jenny Magentan luona. Juuri hän ilmoitti ensimmäisenä näyttelijän mystisestä katoamisesta, kun mies ei ilmaantunutkaan lennolle 16. helmikuuta. Näyttelijän vanhempien mukaan mies saattaa olla syvästi masentunut. Perhe ja viranomaiset ovat pyytäneet etsintöjen avuksi havaintoja myös mahdollisilta silminnäkijöiltä.

Nyt miestä etsii poliisin lisäksi myös sankka joukko nimekkäitä julkkistähtiä, sillä monet näyttelijät ja artistit ovat vedonneet faneihinsa havaintojen saamiseksi pidetystä tähdestä. Havaintoja ovat pyytäneet tähän mennessä ainakin Sarah Silverman, Alyssa Milano, Felicia Day, Hal Sparks ja Alyson Hannigan. Sanaa levitetään nyt muutenkin varsin aktiivisesti esimerkiksi Twitter-mikroblogeissa. Tilannetta voi seurata tästä linkistä.