Rocktähti Travis Barker hyökkäsi paparazzien kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuransa lisäksi myös taannoisen lento-onnettomuuden toisena selviytyjänä tunnettu Travis Barker joutui harvinaisen rajuun yhteenottoon paparazzikuvaajien kanssa. Tilanne alkoi, kun kuvaajat räpsivät kuvia rokkarista ja hänen lapsistaan.

Viihdesivusto TMZ on saanut haltuunsa videon, jossa on tallennettu koko tilanne. Siinä nähdään kuinka Travis Barker saa tarpeekseen lastaan kuvaavista miehistä ja hyökkää ensin sanallisesti heidän kimppuunsa. Tämän jälkeen tilanne riistäytyy käsirysyksi, jossa osansa saavat niin paparazzit kuin heidän autonsa. Katso video tästä.

Poliisien saavuttua kuvaajat saivat lisäksi huomata autojensa renkaiden tulleen puhkotuksi.  Myöhemmin Travis Barker kommentoi tilannetta Twitter-blogissaan.

– Paparazzit itkivät kuin pikkulapset kun heitä ei ollut enää kolmea minua ja lapsiani vastaan. Eivätkö he enää muistaneet uhkailleensa minua vain tuntia aiemmin? Mitä tapahtui koviksille ja heidän kameroilleen? Barker ihmetteli.