Voittaako Kiira Korpi kultaa kuumin kisakaunotar -kisassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilusivusto Total Pro Sports on keskittynyt Vancouverin talviolympialaisten aikana aktiivisesti myös kisojen naiskauneuteen. Tosin jo ennen kisoja julkaisu totesi, että suomalainen Kiira Korpi on tärkein syy katsoa naisten taitoluistelua.

Sivusto on rankannut järjestykseen kisojen tässä vaiheessa 25 seksikkäintä naisurheilijaa. Kiira Korpi on nyt tämän listan paalupaikalla, sillä hänen kuvansa on listan ensimmäisenä vaikka kaunottaret eivät olekaan listassa järjestyksessä. Katso kuvat tästä.

Kisojen kuumimman kisakaunottaren titteliin tämä paalupaikka ei välttämättä vielä riitä, mutta alkuasetelma on suomalaisittain hyvä. Kiiran lisäksi samaisella listalla ovat myös Laura Lepistö sekä suomalaisjuurinen Kristi Leskinen. Kiiran kovimpiin kilpaikumppaneihin tässä sarjassa lukeutuu ainakin alppihiihtäjä Lindsey Vonn, jonka monet amerikkalaislehdet ovat jo ehtineet nimetä kisojen seksikkäimmäksi naiseksi.