Heroes-tähti tuomiolle rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Heroes-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Adrian Pasdar joutuu tilille rattijuopumuksesta. Kännipäissään kaasutellut tähti jäi poliisin haaviin jo 27. tammikuuta. Hänen oikeudenkäyntinsä alkaa huomenna keskiviikkona.

TMZ-verkkojulkaisun mukaan 44-vuotias Adrian Pasdar jäi kiinni, kun poliisipartio huomasi hänen ajavan autollaan ylinopeutta ja mutkittelevan kahden kaistan välillä moottoritiellä Los Angelesissa. Poliisit pysäyttivät auton ja totesivat kuljettajan olevan päihtynyt.

Pasdarille luettiin perjantaina syyte rattijuopumuksesta ja huomenna hän pääsee jo leivättömän pöydän ääreen. Hänen managerinsa Will Flaherty ei suostunut kommentoimaan tapausta julkaisulle. Pasdar esittää Heroes-sarjassa Nathan Petrellin roolihahmoa. Hän on naimisissa Dixie Chicks -yhtyeen laulaja Natalie Mainesin kanssa.