Bar Refaeli käänsi katseet lomabikineissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion kanssa on-off -suhteessa jo pidempään ollut huippumalli Bar Refaeli sai kunnian poseerata viime vuonna Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kansikuvassa. Se sinetöi hänen nousunsa mallikaunotarten A-sarjaan.

Nykyisin Bar poseeraa viikoittain erilaisissa bikini- ja mallikuvauksissa, mutta aika ajoin hänet ikuistetaan myös viettämässä vähäistä vapaa-aikaansa. Tuoreimpien kuvien perusteella hän pitäytyy silloinkin työasussaan, eli bikineissä. Parhaillaan Meksikossa lomaileva kaunotar ikuistettiin tällaisessa asussa viimeksi eilen. Katso kuvat tästä.

24-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.