Seksikkäin nainen kosti aviomiehelleen pettämällä itsekin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä maailman seuratuin julkkispari on kiistatta aviopari Ashley ja Cheryl Cole, jotka ovat keskellä seksiskandaalia Ashleyn jäätyä kiinni pettämisestä ainakin viiden naisen kanssa. Tänään aamupäivällä kotiinsa Britanniaan palanneen Cherylin epäillään nyt kostaneen olemalla itsekin uskoton.

26-vuotias Cheryl Cole vietti pari viime päivää ennen kotiinpaluutaan tiiviisti 24-vuotiaan amerikkalaisen tanssija Derek Houghin kanssa. He tapasivat alunperin Cherylin äänittäessä 3 Words -albumiaan, ja ovat siitä saakka olleet yhteyksissä. Derek tunnetaan Yhdysvalloissa erityisesti Tanssii tähtien kanssa -realityohjelman kilpailijana. Hän oli esiintymässä myös poptähden Parachutes-kappaleen musiikkivideolla.

Heidän kerrotaan olleen jo kolme kertaa treffeillä ja flirttailleen avoimesti silminnäkijöistä välittämättä. The Sun -lehden mukaan nyt jo kotiinsa Britanniaan palannut Cheryl vietti viimeisen iltansa yhdessä Derekin kanssa. Hough seurasi koiransa kanssa popkaunotarta tämän hotellihuoneeseen, josta hänen nähtiin poistuvan vasta neljän aikaan aamuyöllä. Sitä ennen Derekin kerrotaan ”lohduttaneen” laulajaa seitsemän tunnin ajan tämän hotellihuoneessa.