Cheryl Cole palasi kotiin – kenkää saanut aviomies oli poissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja urheilumaailmassa on viime päivinä seurattu tiiviisti tuoreinta seksiskandaalia, jossa poptähti-televisiojulkkis Cheryl Cole on joutunut aviomiehensä pettämäksi. Jalkapallotähti Ashley Cole on pettänyt häntä ainakin viiden naisen kanssa, ja lisää paljastuksia lienee vielä tulossa.

Cheryl suuntasi viime viikolla Yhdysvaltoihin toipumaan, ja reissun aikana hänen kerrotaan lähettäneen miehelleen avioerosta kertovan tekstiviestinä. Hän ilmoitti, että miehen tulee pakata omaisuutensa ja poistua pariskunnan yhteisestä kodista ennen hänen paluutaan.

Näin onkin nyt tapahtunut, kun popkaunotar palasi tänään kotiinsa Lontoon liepeille Surreyyn. Ilman vihkisormustaan Los Angelesissa useaan kertaan ikuistetun superjulkkiksen epäillään löytäneen rinnalleen Yhdysvalloista uuden rakkaan. Tietoja ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.