Katie Holmes kuvattiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruisen kanssa muutama vuosi sitten perheen perustanut ja sittemmin elokuvauraltaan pääasiassa hiljaiseloa pitänyt takavuosien teinitähti Katie Holmes nähdään yleensä julkisuudessa viimeisen päälle meikattuna kaunottarena. Aina näin ei kuitenkaan ole.

Poikkeus vahvistanee säännön, sillä nyt Katie Holmes on ikuistettu paparazzien toimesta autoillessaan ilman meikkausta. Näin voi usein käydä työmatkoilla, koska televisio- ja elokuvastudioilla tähdet meikataan joka tapauksessa uudelleen. Nyt Katie ehdittiin kuitenkin kuvata ennen hänen pääsyä meikkaukseen saakka. Katso kuvat tästä.

Katie Holmes ja Tom Cruise ovat olleet viime aikoina jonkin verran tulilinjalla tyttärensä Surin takia, sillä vanhemmat ovat hankkineet pikkutytölle miljoonien arvoisen vaatevaraston ja kävelyttäneet häntä kaksivuotiaasta saakka korkokengissä. Tällainen lapsen aikuistaminen on saanut Yhdysvalloissa runsaasti kritiikkiä osakseen.