Lindsay Lohan pukeutui jälleen läpinäkyvään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on jälleen päättänyt päästä otsikoihin rohkeiden asuvalintojensa merkeissä. Muutama päivä sitten otsikoihin nousivat hänen kuvansa, joissa Lindsay poseerasi pelkässä kauluspaidassa ilman rintaliivejä.

Nyt sama suuntaus on jatkunut, kun Lindsay on edustanut vuorostaan Lontoossa. Siellä kiireinen kohujulkkis osallistui julkkisjuhliin ja pääsi esittelemään asukokonaisuuttaan myös punaiselle matolle. Hän oli pukeutunut mustavalkoiseen minihameeseen, jonka alla oli mustat sukkahousut. yläosansa hän oli verhonnyt pääosin läpinäkyvään mustaan toppiin. Katso kuvat tästä.

Lindsay Lohan on ollut viime viikkoina useita kertoja otsikoissa riehumistensa merkeissä. Äskettäin hän heitti ex-tyttöystävänsä päälle suutuspäissään lasillisen vodkaa tämän ollessa soittamassa levyjä klubilla. Samalla myös Lindsayn huumeongelman kärjistymisestä on huhuttu, mutta väitteet ovat jääneet ainakin vielä vain huhujen asteelle.