Poptähti Leona Lewis uskaltautui uimaan alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu brittiläinen poptähti Leona Lewis ei ole urallaan juuri kohuotsikoissa ollut, ja tulee tuskin jatkossakaan olemaan. Taannoin faninsa pahoinpitelemäksi nimmarikeikallaan joutunut laulajatähti on nyt kuitenkin tehnyt pienen paljastuksen.

Leona Lewis nimittäin kertoi kokeilleensa lomallaan naku-uintia, joka ei ole yleensä kuulunut hänen tapoihinsa. Siveellinen poppari naureskeleekin, että hänen faninsa joutuvat varmasti shokkiin kuullessaan paljastuksesta. Hän itse koki naku-uinnin kuitenkin vapauttavana kokemuksena.

– Tein sen tyttöystävieni kanssa lomalla Portugalissa. Yhdellä ystävistäni oli vaikeaa poikaystävänsä kanssa, joten ajattelimme tehdä jotain hullua. Se oli hyvin vapauttavaa, Leona Lewis kertoi The Sun -lehdelle.

Tämän lisäksi nakuilusta innostunut Lewis ei ainakaan suoralta kädeltä tyrmännyt mahdollisuutta tehdä jossain vaiheessa uraansa Madonna-tyylinen rohkea nakukuvista koostettu kirja.

– Olen aina rakastanut Madonnaa. Olin aikoinaan liian nuori hänen Sex-kirjalleen, mutta kun näin sen, niin ajattelin että wow! Hän haluaa ilmeisesti ilmaista itseään tuolla tavalla. Tekisinkö sen myös itse? Nooh, ei sitä koskaan tiedä.