Tiger Woodsin anteeksipyynnöstä tehtiin pila-musiikkivideo – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista vastannut Tiger Woods palasi viime perjantaina parrasvaloihin kuukausien piilottelun jälkeen. Hän piti tuolloin yleisen lehdistötilaisuuden, jossa hän pyysi uskottomuuttaan anteeksi.

Tilaisuutta seurattiin ympäri maailmaa ja se noteerattiin televisiouutisissa myös Suomessa. Nyt golf-tähden anteeksipyyntö on ehtinyt jo musiikkituottajien leikkauspöydälle, sillä siitä on koostettu pilailutarkoituksessa tehty musiikkivideo.

Woodsin lisäksi kappaleessa kuullaan ”vierailemassa” myös muita julkkistähtiä, jotka ovat viime aikoina joutuneet pyytämään seksiskandaalejaan julkisesti anteeksi. Kappaleen nimeksi onkin annettu varsin osuvasti I’m Deeply Sorry (Slow Jam Remix feat. Tiger, Spitzer, Letterman, Kobe & Sanford).