Vihaiset koirat hyökkäsivät Kevin Federlinen kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin entinen aviomies ja hänen lastensa isä, taustatanssijana ja wannabe-artistina tunnetuksi tullut Kevin Federline, on parhaillaan mukana Celebrity Fit Club -realityohjelmassa.

Pääasiassa kuntoiluun keskittyvän ohjelman tarkoituksena on muiden muassa opettaa osanottajia varautumaan erilaisiin hyökkäyksiin. Eilen Yhdysvalloissa esitetyssä jaksossa nähtiin kuinka Kevin joutui osana ohjelmaa pakenemaan vihaisia koiria lähes henkensä kaupalla. Kauhistuneen näköinen julkkistähti ei kuitenkaan onnistunut yrityksessään.

Realitytelevision nimissä koiria paennut 31-vuotias Kevin ryntäsi suin päin pihalla olleeseen häkkiin ja yritti sulkea oven perässään. Hän ei ollut kuitenkaan tarpeeksi nopea, sillä häkkiin päästyään hän ei ehtinyt sulkea ovea ajoissa. Suojautuakseen vihaisten nelijalkaisten hyökkäykseltä K-Fed kyyristyi häkin nurkkaan.