Abigail Clancyn takia nörttilehti kannattaa hankkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Alastomana Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron sivuilla poseeraava kaunotar on ollut tiiviisti otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin ansiosta.

Nyt Abigail nähdään poseeraamassa teknisiin vimpaimiin keskittyvän Jack-lehden kannessa. Hänen lisäkseen lehden lukijakunnan huomiosta taistelee kannessa myös Applen äskettäin julkistama iPad-laite. Sisäsivuilla kaunotar saa kuitenkin poseerata useissa alusvaatekuvissa ilman moisia häiriötekijöitä. Katso kuvat tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli kolme vuotta sitten kilpailijana mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.