Huippumalli Alessandra Ambrosio paljasti alusvaatevartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio on parhaillaan uransa huipulla, vaikka hän synnytti lapsen viime vuoden elokuussa. Perheenlisäyksellä oli positiivinen vaikutus hänen suosioonsa, sillä vasta sen jälkeen hänestä tuli varsinainen lehtien lemmikkimalli.

Alessandra Ambrosio palasi catwalkeille ja kameroiden eteen vain muutama viikko synnytyksen jälkeen. Sittemmin laihtuminen jatkui jopa huolestuttavassa määrin, sillä taannoin hänet kuvattiin langanlaihana. Nyt tilanne on kuitenkin jo normalisoitumaan päin, ja parhaillaan Alessandra Ambrosio poseeraakin näyttävissä alusvaatekuvissa. Katso kuvat tästä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut 27-vuotias Alessandra Ambrosio on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.