Poptähti Cheryl Cole hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja urheilumaailma on seurannut viime viikkoina tiiviisti poptähti Cheryl Colen ja hänen jalkapalloilija-miehensä Ashley Colen avioliiton murtumista. Ashley on jäänyt tähän mennessä kiinni pettämisestä jo viiden naisen kanssa. Jo aiemmin kävi ilmi, että Cheryl aikoo jättää miehensä, mutta nyt asialle on saatu vahvistus.

Tänään Cherylin taustavoimat ovat nimittäin viimein vahvistaneet myös virallisesti liiton päättyneen avioeroon. Girls Aloud -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut ja nykyisin soolouraa laulajana tekevä X Factor -tuomari hakee avioeroa pettäjämiehestään. Unelmapariksi uskotun julkkisduon avioliitto kesti kolmen ja puolen vuoden ajan.

Seksiskandaali tuli Cherylille järkyttävänä yllätyksenä, sillä hän oletti avioliittonsa olevan kunnossa. Vielä pari kuukautta sitten hän ilmoitti jättävänsä sekä musiikki- että televisiouransa ja keskittyvänsä seuraavaksi perheen perustamiseen ja lasten tekemiseen yhdessä Ashleyn kanssa. Nyt tilanne on muuttunut täysin päälaelleen ja Cheryl saikin yhtäkkiä huomata olevansa jälleen sinkku.

Tämä lienee positiivinen uutinen ainoastaan Simon Cowellille, joka on yrittänyt ylipuhua Cheryliä mukaansa Yhdysvalloissa pian lanseerattavan X Factor -ohjelman tuomaristoon. Aiemmin laulaja kieltäytyi juuri perhesyihin vedoten, mutta nyt tällaista syytä ei ole enää olemassa.