Harrastiko Hilary Duff suuseksiä parvekkeella?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Hilary Duff kihlautui reilu viikko sitten Havajilla NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa. Poptähtenäkin uraa kokeillut näyttelijä sai peräti miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen.

The Business of Falling in Love -televisioelokuvaa äskettäin kuvannut Duff on nähty myös Gossip Girl -suosikkisarjassa. Parin vuoden ajan seurustellut julkkispari on nyt ikuistettu hieman arvoituksellisissa puuhissa hotellihuoneensa parvekkeella. Katso kuvat tästä.

Hieman vilkkaammalla mielikuvituksella varustettu ihminen voisi luulla, että pariskunta harrasti kuvissa jotain lapsilta kiellettyä. Kyseessä voi varsin todennäköisesti olla kuitenkin esimerkiksi paparazzeille järjestetty jekku, sillä myöhemmin Hilary haki oman kameransa ja alkoi räpsiä kuvia heitä alhaalla väijyneistä paparazzeista.

22-vuotias Hilary Duff elää parhaillaan kiireisiä aikoja, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä uudessa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight. The Business of Falling in Love -televisioelokuva saa sekin ensi-iltansa tänä vuonna.