Hiphop-legenda Cypress Hill tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi musiikkihistorian menestyneimmistä hiphop-yhtyeistä, Cypress Hill, tekee paluun. B-Real, Sen Dog, DJ Julio G ja Eric Bobo julkaisevat uuden albuminsa huhtikuussa uuden albumin kuuden vuoden tauon jälkeen.

Cypress Hill on myynyt maailmanlaajuisesti yli 18 miljoonaa albumia, saavuttanut vankan fanipohjan ja julkaissut lukuisia hittejä. Niistä tunnetuimpia ovat esimerkiksi Insane In The Brain, Hand On The Pump ja How Could I Just Killed a Man. Cypress Hill on myös ensimmäinen latino hiphop-ryhmä, joka on ylittänyt levymyynneillään platinarajan.

Cypress Hillin uudella Rise Up -albumilla vierailee kiinnostava määrä eri muusikoita. Mukana ovat muiden muassa Rage Against The Machine -kitaristi Tom Morello, Linkin Park -laulaja Mike Shinoda, System of a Down -laulaja Daron Malakian, laulaja-lauluntekijä Marc Anthony, räppäri Pitbull, Everlast, Young De, Evidence, The Alchemist ja Cheech & Chong.