Inka Kytö: ”Näillä kuvilla maailmankuuluun miestenlehteen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias suomalainen mallikaunotar Inka Kytö pääsi taannoin osallistumaan maineikkaaseen Miss Hawaiian Tropic -kilpailuun ilman Suomen osakilpailun voittoa lähetettyään kuvansa suoraan kilpailun järjestäjälle Yhdysvaltoihin. Erityisen tuohtunut tapauksesta on ollut Martina Aitolehti, joka on sivaltanut Kytöä blogikirjoituksissaan.

Suomen seksikkäin tavis -kilpailussakin vuonna 2008 mukana ollut Kytö kertoo nyt viihdelehti Staralle aiheuttaneensa mielenkiintoa myös maailmankuulussa miestenlehdessä.

– Espanjan FHM on kiinostunut minusta, ja ovat pyytäneet vierailulle Espanjaan castingiä varten. FHM on yksi maailman suurimmistä miestenlehdistä Playboyn ja Maximin rinnalla. Ulkomailla kiinnostus on muutenkin ollut suurempaa, Inka paljasti.

Kohumissi kertoi myös lehden toimituksen kiinnostuneen nähtyään hänestä ensin valokuvia, jotka on nyt julkaistu myös Starassa. Katso Inkan näyttävät kuvat tästä.