Janet Jacksonin rinnan vilautus uuteen arviointiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimman urheilutapahtuman, Super Bowlin, yhteydessä jo kuusi vuotta sitten tapahtunut kohuvilautus on nyt otettu uudelleen käsittelyyn. Tuolloin Janet Jackson paljasti vahingossa toisen rintansa hänen asunsa petettyä.

Ottelun puoliajalla sattuneesta tapauksesta nousi kaksinaismoralistisessa Yhdysvalloissa uskomattoman suuri kohu, koska rinnan vilautus tapahtui urheiluohjelmassa, eikä esimerkiksi televisiosarjassa. Televisio-ohjelmia valvova viranomainen langetti ottelun esittäneelle CBS-kanavalle 550.000 dollarin sakot. Nyt tuomiosta on valitettu ja sakkojen suuruus otettu uudelleen arvioitavaksi.

Viime vuonna Yhdysvaltojen korkein oikeus suositteli alioikeudelle sakkojen määrän uudelleen arviointia toisessa jutussa, ja nyt asiassa on viimein edetty myös tämän samankaltaisen vanhemman jutun osalta. Tässä vaiheessa ei ole tietoa onko sakkojen määrä nousemassa, laskemassa tai muuttumassa lainkaan.