Peppujulkkista syytetään logovarkaudesta – vertaa itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä mittavan kokoisesta takapuolestaan alunperin tunnetuksi tullut julkkistähti Kim Kardashian on sittemmin tullut tutuksi myös omasta realityohjelmastaan, joka teki viime viikolla E!-televisiokanavan kaikkien aikojen katsojaennätyksen.

Menestys on tuonut tullessaan myös monenlaisia oheistuotteita, joista yksi on monien muiden julkkistähtien tavoin oma hajuvesi. Nyt Kimin tuoksu on julkistettu, mutta samalla on noussut kohu tuoksun logosta, jossa nähdään kaksi K-kirjainta ikään kuin seläkkäin. Logoa epäillään nimittäin varastetuksi.

Korusuunnittelija Lindley Bertin lähetti taannoin Kimille suunnittelemansa Korcula-malliston korun, jossa nähdään kaksi K-kirjainta seläkkäin. Nyt Kimin tuoksun logo on lähes identtinen tämän korun kanssa, ja Bertin on suivaantunut tapauksesta. Stylist-lehdessä hän syyttääkin Kardashiania logovarkaudesta. Vertaa logoa ja korua tästä.