Mitä ihmettä Jennifer Love Hewitt puki ylleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin lihomisensa ja laihtumisensa merkeissä otsikoissa ollut Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt on viime aikoina esitellyt upeaa vartaloaan ahkerasti sekä bikineissä että alusasuissa. Äskettäin hän paljasti televisiohaastattelussa koristelevansa alapäässään sijaitsevaa intiimeintä ruumiinosaansa.

Viime viikonloppuna Jennifer Love Hewitt ikuistettiin juhlimassa syntymäpäiväänsä perin erikoiseen juhla-asuun sonnustautuneena. Hänet nähtiin nimittäin vaaleanpuna-mustassa ”balettimekossa” ja vaaleanpunaisissa jalkineissa. Asu oli kuin suoraan takavuosien limudiscoista konsanaan. Kyse ei ilmeisesti ollut kuitenkaan polttareista, vaikka kuvien perusteella se tuntuisikin todennäköiseltä. Katso kuvat tästä.

Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Sittemmin kaunotar on kuitenkin ottanut vahinkoa takaisin ja poseerannut lähes viikoittain bikineissä ja nyt lisäksi myös televisiossa. Keväällä Jennifer kuvattiin esimerkiksi Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä.