Sophie Monk verinaarmuisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk on viime aikoina poseerannut useita kertoja bikineissä ja tullut tahattomasti paljastaneeksi myös rintojaan. Äskettäin hän on kuitenkin ryhtynyt lavastamaan omia paparazzikuviaan.

Taannoin auto-onnettomuuteen Los Angelesissa joutunut, mutta nopeasti toipunut 29-vuotias laulajakaunotar nähdään The Hills Run Red -elokuvan tähtenä muiden muassa yläosattomissa. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu vapaa-ajallaan kuviin, jotka ovat nostaneet muutamia kysymyksiä. Monk nimittäin paljasti lantionsa, joka oli selvästi verinaarmuilla. Nyt viihdelehdissä pohditaankin kuumeisesti mistä moiset ovat aiheutuneet. Katso kuvat tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.