Paita paljasti Alessandra Ambrosion rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio synnytti lapsen viime vuoden elokuussa, mutta on vasta sen jälkeen noussut uransa huipulle. Perheenlisäyksellä oli siis positiivinen vaikutus hänen suosioonsa, sillä vasta sen jälkeen hänestä tuli varsinainen lehtien lemmikkimalli.

Ennätysmäisen pian synnytyksen jälkeen mallimaailmaan palannut neitokainen on nyt päässyt yli taannoisesta laihtumiskohustaan ja poseeraa jälleen näyttävissä mallikuvissa. Tällä kertaa hänet on ikuistettu keikistelemässä läpinäkyvässä mustassa harsopaidassa, joka paljasti myös hänen rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut 27-vuotias Alessandra Ambrosio on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.