Koneakti ATB keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alussa yhden hitin ihmeeksi noussut saksalainen konemusiikkiartisti ATB, eli Andre Tanneberger, saapuu keikalle Suomeen. Hän esintyy vappuaattona 30. huhtikuuta Helsingin The Circus -yökerhossa.

9pm (Till I Come) -hitillään yli kymmenen vuotta sitten tanssilistojen kärjessä komeillut tuottaja-artisti on myynyt levyjään lukuisten platina- ja kultalevyjen edestä ja tehnyt yli 150 julkaisua. Jättihittejä hän ei ole kuitenkaan kyennyt listoille työstämään enää läpimurtonsa jälkeen. Siitä huolimatta hänen levyjään on myyty maailmalla yli viisi miljoonaa kappaletta.

Maailmalla noteeratuin DJ-vuosiäänestys, DJ Mag Top 100, nosti ATB:n viime vuonna David Guetan, Carl Coxin, Paul Van Dykin, John Digweedin ja Infected Mushroomin kaltaisten nimien seuraan jo toistamiseen.