Koop Arponen pyöräyttää toisen täyspitkänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2008 Suomen Idols-kilpailun voittanut laulaja Koop Arponen on saanut toisen albuminsa valmiiksi. Bright Lights -niminen täyspitkä julkaistaan 24. maaliskuuta. Koop ja edellisenkin levyn tuottanut Leri Leskinen ovat puuhastelleet levyä loppukesästä saakka.

– On ollut tosi mukava prosessi, varsinkin kun vanhat kaverit tulivat Englannista vaihtamaan ideoita ja laulamaan stemmoja mun kanssa. Seuraavalla levyllä on makee fiilis, muutama rokimpi biisi ja muutama balladi, jotka olen kirjoittanut tän vuoden aikana, Koop kommentoi.

– Yhteensä levyllä on seitsemän kappaletta mitkä olen säveltänyt tai ja sanottanut itse – voin sanoa että Bright Lights on täysin mun näköinen. Viime torstaina nauhoitettiin viulut livenä, voi että et tulee makeeta musaa. Toivottavasti te tykkäätte!

Tulevalla albumilla on mukana seitsemän Koopin tekemää kappaletta, mikä on hänelle tärkeä saavutus. Koop on kirjoittanut jo vuosia itse kappaleita, ja viime levyllä Koopin sävellyksiä sekä sanoituksia löytyi viidestä kappaleesta. Ensimmäinen sinkku Cold on kuitenkin kansainvälistä tuotantoa, sillä sen on säveltänyt Guy Chambers, joka tunnetaan lukuisten megaluokan artistien biisinikkarina. Hän vastaa mm. Robbie Williamsin viiden albumin listahiteistä.

Koopin tulevia keikkoja:

26.02 .Iltaravintola Hopealyhty, Hyvinkää

11.03. M/S Baltic Princess, Helsinki

13.03. Rantasipi Aulanko, Hämeenlinna

20.03. Urheilutalo, Salo

27.03. Yo-Talo, Tampere

03.04. Rantatupa, Somero

04.04. M/S Viking Isabella, Turku

05.04. M/S Viking Isabella, Turku

09.04. Yksityistilaisuus, Seinäjoki

14.04. Yksityistilaisuus, Helsinki

23.04. Finlandia-talo, Helsinki

01.05. O´Malley´s, Jyväskylä

06.05. M/S Silja Europa, Turku

05.06. Ravintola Iisakki, Ii

09.07. Naantalin Kaivohuone, Naantali

31.07. Ravintola Colonial, Jyväskylä