Lehti: Lost-tähti jäi kiinni pettämisestä stripparin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods ja jalkapallotähti Ashley Cole ovat vastanneet viime aikojen kohutuimmista pettämistapauksista, mutta nyt joukkoon on mahdollisesti liittynyt myös Suomessakin varsin suurta suosiota niittänyt näyttelijä.

The National Enquirer -lehti nimittäin uutisoi, että Lost-sarjassa näyttelevä Matthew Fox olisi pettänyt vaimoaan stripparin kanssa. Jo 18 vuoden ajan Margherita Ronchin kanssa naimisissa ollut Fox pokasi lehden mukaan 26-vuotiaan eroottisen tanssijan Stefani Talbottin tavattuaan hänet elokuvansa kuvauksissa Oregonissa.

Stefani Talbott on viisivuotiaan pojan yksinhuoltaja. Hänen kerrotaan menneen paljastuksineen The National Enquirer -lehden lisäksi samaan aikaan myös In Touch -lehden pakeille varmistaakseen maksimaalisen hyödyn. Hän paljasti olleensa suhteessa Foxin kanssa ja harrastaneensa tämän kanssa myös seksiä. Strippari kertoi olevansa edelleen yhteydessä näyttelijään.