Paris Hiltonin ihmerinnat palasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei lukeudu maailman povekkaimpiin kaunottariin, mutta siitä huolimatta hän yllättää aika ajoin varsin muodokkailla esityksillä. Kerroimme edellisen kerran reilu viikko sitten kuinka On-Off -rinnoiksi viihdelehdissä nimitetty varustus on jälleen paisunut ja kutistunut silmissä.

Tätäkin tuoreempi esimerkki saatiin toissapäivänä, kun Hilton ikuistettiin sinisessä mekossa, jonka yläosa pullisteli Hiltoniksi harvinaisen paljon. Silikoneista tuskin on kuitenkaan kyse, sillä aikaisempien paisumusten jälkeen hänet on jälleen ikuistettu pienemmässä varustuksessa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Paris Hilton ikuistettiin mainostamassa olutta uima-asuun pukeutuneena. Seuraavana päivänä hänet kuvattiin Rion karnevaaleilla merkittävästi edellisiä kuvia suuremmassa rintavarustuksessa, mikä oli suoranaista taikuutta tai erittäin toimivien push up -liivien ansiota.