NHL-tähti pokasi Hilary Duffin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Hilary Duff kihlautui äskettäin NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa parin vuoden seurustelun jälkeen. Näyttelijä sai peräti miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen.

The Business of Falling in Love -televisioelokuvan ja Gossip Girl -suosikkisarjan tähti nähdään nyt kuin muistutuksena hieman vanhemmissa näyttävissä kuvissa, joissa hän poseeraa varsin vähissä vaatteissa. Viime aikoina Hilary ei ole enää vastaavissa kuvissa suostunut poseeraamaan. Katso kuva tästä.

22-vuotias Hilary Duff elää parhaillaan kiireisiä aikoja, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä uudessa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight. The Business of Falling in Love -televisioelokuva saa sekin ensi-iltansa tänä vuonna.