Television seksikkäimmät koviskissat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosarjoissa nähdään nykyisin tasa-arvon nimissä aikaisempaa enemmän myös kovaotteisia naisia, jotka toimivat joskus jopa lain molemmilla puolilla.

Nyt amerikkalainen COED Magazine on listannut tämän hetken seksikkäimmät naispuoliset televisiokovikset. Ykköseksi on rankattu Chuck-sarjan Sarah Walker, jota näyttelee vaalea kaunotar Yvonne Strahovski. Hänen sarjansa uusi tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa tammikuussa.

Listan kakkoseksi nousi suositusta 24-sarjasta tuttu edellämainitun sukunimikaima Renee Walker, joka nähtiin juuri Suomenkin televisioruuduissa. Yhdysvalloissa menossa on kuitenkin jo sarjan seuraava tuotantokausi, jossa Annie Werschingin näyttelemä roolihahmo nähdään hieman toisenlaisissa toimissa.

Kolmanneksi seksikkäin televisiokovis on Burn Notice -sarjan hahmo Fiona Glenanne, jota näyttelee kuvankaunis brunette Gabrielle Anwar. Neljänneksi listalla sijoittui NCIS-sarjasta tuttu roolihahmo Ziva David, jonka roolissa nähdään näyttelijäkaunotar Cote de Pablo.