Elokuvien legendaarisimmat montaasit listattiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluelokuviin on kuulunut jo vuosikymmenten ajan olennaisena osana montaasit, joissa leffahahmojen pitkät ottelu- tai harjoittelurupeamat on tiivistetty yhteen. Montaaseihin liittyvät olennaisesti myös niiden taustalla soivat kappaleet, joista osasta on ehtinyt muodostua suuriakin hittejä.

Nyt Yhdysvalloissa on rankattu järjestykseen urheiluleffojen parhaat montaasit. Ykköseksi listalla on nostettu itseoikeutetusti kaikkien urheilumontaasien äiti ja isä, Rocky IV -elokuvassa nähty yli seitsemän minuutin kooste Rocky Balboan harjoituksista. Tämän kaikkien aikojen upeimman montaasin taustalla soi muiden muassa Vince DiColan Training Montage -klassikkokappale.

Rocky IV vei listauksessa myös toisen sijan No Easy Way Out -montaasillaan.

Kolmanneksi parhaaksi montaasiksi rankattiin puolestaan Rocky III -elokuvan harjoittelukohtaus.

Seuraavina listalla olivat Bloodsport, Karate Kid, Win In The End, Major League ja Over The Top.