Usko näyttelijän löytymiseksi elossa hiipuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka televisiosta tuttu näyttelijä Andrew Koenig katosi mystisesti olympiakaupunki Vancouverissa. 42-vuotias miestähti on nähty viimeksi puolitoista viikkoa sitten, 14. helmikuuta.

Paikallisen poliisin lisäksi myös monet Hollywoodin supertähdet ovat vedonneet mahdollisiin silminnäkijöihin havaintojen saamiseksi. Viranomaisten julkaisemien tietojen mukaan Koenigin pankkikorttia ja puhelinta on käytetty vielä kaksi päivää katoamisen jälkeen. Sen jälkeen hänestä ei ole saatu mitään havaintoja. Samalla usko hänen löytymiseksi elossa hiipuvat varsinkin, jos hän ei ole kadoksissa omasta halustaan.

Growing Pains -televisiosarjassa 1980-luvulla näytelleen Andrew Koenigin vanhemmat julkaisivat eilen tunteikkaan vetoomuksen, jossa he pyytävät poikaansa ottamaan yhteyttä mikäli hän on kadoksissa omasta halustaan. Näyttelijän isä, Star Trek -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Walter Koenig, kertoi Today-ohjelman haastattelussa poikansa lopettaneen masennuslääkkeiden käyttämisen vuosi sitten. Sen jälkeen poika on kärsinyt masennuksesta.