Televisiotähti teki itsemurhan puistossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viime päivinä tiiviisti televisiosta tutun näyttelijä Andrew Koenigin mystistä katoamista olympiakaupunki Vancouverissa. 42-vuotias miestähti katosi 14. helmikuuta poistuttuaan ystävänsä luota. Nyt hänet on löydetty kuolleena.

Näyttelijän isä on vahvistanut, että Stanley Park -puistosta menehtyneenä löydetty poika riisti oman henkensä. Vancouverin poliisin edustaja Jana McGuinness vahvisti tiedot lehdistötilaisuudessa. Kuolemantapaukseen ei uskota liittyvän rikosta. Suuressa puistossa järjestettiin jo aiemmin etsintöjä, mutta niissä Koenigiä ei löydetty. Nyt ystävät ja muut läheiset päättivät etsiä häntä uudelleen, ja ruumis löydettiin noin 30 metriä polulta.

Growing Pains -televisiosarjassa 1980-luvulla näytelleen Andrew Koenigin isä, Star Trek -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Walter Koenig, kertoi Today-ohjelman haastattelussa poikansa lopettaneen masennuslääkkeiden käyttämisen vuosi sitten. Sen jälkeen poika kärsi isän mukaan pahasta masennuksesta.