Anna Kournikova antavassa kaula-aukossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova lukeutuu aktiiviuransa lopettamisesta huolimatta edelleen maailman seksikkäimpien ja seuratuimpien urheilijakaunottarien joukkoon. Hän on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä. Taannoin hänet ikuistettiin meikittömänä, mutta nyt kaunotar on taas täydessä edustuskunnossa.

Äskettäin Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa poseerannut Kournikova on nimittäin nyt kuvattu shoppailemassa yhdessä ystävänsä kanssa. Hänet ikuistanut paparazzi sattui tarkkailemaan tilannetta yläperspektiivistä käsin, jolloin Annan antavalla kaula-aukolla varustettu toppi pääsi ehkä monien mielestä oikeuksiinsa. Katso kuvat tästä.

Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime keväänä pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa.