Anne Hathawayn rintamus tyrmistytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla viihdelehti Starassa voitiin seurata suorana lähetyksenä Lontoossa järjestettyä Liisa ihmemaassa -elokuvan ensi-iltaa. Sateisessa säässä Odeon-teatterille saapui luonnollisesti myös sankka joukko elokuvan tähtiä ja muita julkkiksia.

Mukana oli myös Anne Hathaway, jonka ruskea asu oli kiistatta illan huonoin esitys. Täyspitkän iltapuvun yläosa oli nimittäin hienovaraisesti sanoen keskimääräistä heikommin suunniteltu. Annea eilen suorassa lähetyksessä haastatelleet eivät olleet saada katsettaan irti rintamuksesta. Katso kuvat tästä.

Punaisella matolla nähtiin Hathawayn lisäksi muiden muassa Johnny Depp, Helena Bonham Carter ja ohjaaja Tim Burton sekä brittikuninkaallisia. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 12. maaliskuuta.