Maailman seksikkäin poppari valtavaan nimenvaihto-operaatioon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi brittimiesten toimesta viime vuonna äänestetty Cheryl Cole, omalta nimeltään Cheryl Tweedy, on parhaillaan eroamassa aviomiehestään Ashley Colesta tämän jäätyä kiinni uskottomuudesta useiden naisten kanssa. Jo muutenkin vaikea ero aiheuttaa popkaunottarelle nyt monin tavoin harmaita hiuksia.

Ensitöikseen kaunotar aikoo poistattaa niskastaan suuren ”Mrs C”-tatuoinnin kivuliaalla laser-operaatiolla. Se ei ole kuitenkaan tulevista operaatioista ainoa, sillä tähti haluaa myös ottaa uudelleen käyttöön Cheryl Tweedy -tyttönimensä, jolla hän tuli aikoinaan tunnetuksi. Nimenvaihdon tekee haasteellisemmaksi se, että nykyisin Colena tunnettu laulaja-televisiokaunotar haluaa samalla julkaista myös taannoisen sooloalbuminsa uudelleen omalla nimellään.

Cherylin debyyttisoololevy 3 Words on myynyt Britanniassa jo kolminkertaista platinaa, joten uusintapainos omalla tyttönimellä on mahdollista siinä vaiheessa kun levystä otetaan seuraava painos. Hän levytti viime viikolla Los Angelesissa myös uusia kappaleita, joten uusi aikaisempaa laajempi platinapainos lienee joka tapauksessa työn alla.